Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Σχετικά με την διανομή συγγραμμάτων


Με αφορμή κάποιων λαθών που έγιναν στην διανομή συγγραμμάτων στο προηγούμενο εξάμηνο σε άτομα της κατεύθυνσης "Δίκτυα και Υπολογιστικά Συστήματα" (μερικά εκ των οποίων ανήκουν και στην ομάδα διαχείρισης του blog), θέλουμε να σας ενημερώσουμε για ορισμένα συμπεράσματα στα οποία καταλήξαμε.

Το λάθος που συνέβη ήταν η διανομή κάποιων βιβλίων που αντιστοιχούσαν σε άλλη κατεύθυνση. Οι προσπάθειες μας για συζήτηση με τους υπαλλήλους της διανομής, με στόχο την διαλεύκανση του θέματος, είχαν ως αποτέλεσμα να δεχτούμε κατηγορίες ότι διεκδικούμε βιβλία που δεν δικαιούμαστε και φυσικά να χάσουμε αρκετό χρόνο.

Για να τα αποφύγετε όλα τα παραπάνω, καλό θα είναι να προσέχετε τα εξής:
  1. Για την παραλαβή των συγγραμμάτων από το υπόγειο του Πανεπιστημίου σιγουρευτείτε ότι έχετε μαζί σας το φοιτητικό πάσο σας ή την φοιτητική σας ταυτότητα.

  2. Όταν παραλαμβάνετε τα βιβλία σας προσέξτε που υπογράφετε καθώς και τι βιβλία παίρνετε. Αν παρατηρήσετε οποιοδήποτε λάθος, ζητήστε εκείνη την στιγμή να διευθετηθεί το θέμα ή αν δεν μπορείτε εκείνη την στιγμή μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας να μιλήσετε μαζί τους. Αν το προσέξετε αργότερα, είναι πολύ πιθανό να χάσετε το συγκεκριμένο σύγγραμμα γιατί δεν θα μπορεί να αποδειχθεί εύκολα ότι δεν το έχετε στην κατοχή σας.

  3. Για λάθη που σχετίζονται με την λίστα συγγραμμάτων (πχ. έχετε δηλώσει διαφορετικό σύγγραμμα από αυτό που υπάρχει στην λίστα του υπογείου), πρέπει να επικοινωνήσετε με την γραμματεία η οποία συγκεκριμένα για την επίλυση αυτών των προβλημάτων, εξυπηρετεί όλες τις μέρες της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια πρέπει να είναι απαραιτήτως με ελληνικούς χαρακτήρες.